Byggservice Egersund

- Når du skal realisere dine byggeplaner
Byggservice Egerund er et lite, men fremadstormende firma. Siden starten i 2001, har vi opparbeidet er solid omdømme i vårt distrikt- noe vi tror er et resultat av vår høye kompetanse, allsidige virksomhet og kvalitetsbevisste filosofi.

Vi ønsker å være en fleksibel og pålitelige samrabeidspartner for alle som trenger en erfaren byggmester til å realisere sine byggeplaner. Derfor tar vi på oss alle typer jobber- fra enkle oppdrag til større totalentrepriser.

Vår virksomhet dekker de fleste områder innen tømring knyttet til nybygg, tilbygg og rehabilitering av hus. Tilegg satser vi sterkt på tomteutvikling, der vi tar ansvar for alt fra regulering og prosjektering til oppføring av boligene.

I Byggservice Egersund er vi stolte av å være lokale forhandler av Mesterhus. Som norges største landsdekkende husprodusent, har kjeden rendyrket et boligkonsept forankret i tradisjon og kvalitet, levert av din lokale byggmester.

Dette sikrer en utførelse preget av bred fagkunnskap og solid håndverk. I tillegg gir vi deg en ekstra trygghet fordi vi holder til i ditt nærmiljø- ikke bare før og under byggeprossen, men også etter at huest er ferdig.
 
 
 
 

Egne boligprosjekter

- På attraktive tomter

Tomteutvikling er et stadig viktigere satsningsområde for Byggservice Egersund. I nært samarbeid med vårt eget eiendomsselskap, utfører vi alt fra regulering av tomter til oppføring av boligene.

Byggservice Egersund har i løpet av årene befestet sin posisjon som en betydelig aktør i det lokale boligmarkedt. Dette er ikke bare på grunn av vår erfaring som boligbygger for privatpersoner, men også en følge av vår kapasitet til å utvikle prosjekter i egen regi.

Siden starten i 2001, har Byggservice Egersund opparbeidet solid kompetanse innen tomteutvikling. I samarbeid med lokale konsulenter, kjøper vi attraktive boligtomter som vi utvikler, bygger ut og selger på det åpne eiendomsmarkedet.

Vi utvikler og bygger ut alt fra mindre tomter med eneboliger til større boligfelt med flere enheter. Foruten utbyggingen av nye områder, kjøper vi også opp eksisterende tomter der vi enten rehabilitere og oppgradere boligen eller river og bygger nytt.

Byggservice Egersund er alltid på utkikk etter nye tomefelt for utvikling og utbygging.

Ta kontakt med oss.

Eksempler på prosjekter:

Leiligheter i Hafsøyne
 

Vi er stolte medlemmer av mesterhus

Mesterhus er en av Norges ledende boligbyggere. Vi er en landsomfattende kjede bestående av frittstående byggmesterfirmaer.

Vår grunntanke er å levere hus av ypperste kvalitet bygget av din lokale byggmester, forankret i håndverkstradisjon og fagkunnskap. Når du velger Mesterhus kan du være trygg på at du får god oppfølging, seriøsitet og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen.

I huskatalogen vår, Mesterhusboken, finner du alle våre husmodeller. Vi håper du finner den både inspirerende og nyttig.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat!

Les mer om Mesterhus her